not found

Надеждни и бързи хостинг решения

hosting

Споделен Хостинг

Идеален за стартиращи уебсайтове и малки бизнеси за стабилно и мощно онлайн присъствие.

Виж Още

Често Задавани Въпроси.

Хостинг услугите предоставят необходимата инфраструктура и технологии за публикуване на ваш уебсайт в интернет. Те включват съхранение на данни, бандуит и поддръжка, за да бъде вашият сайт достъпен за потребителите по всяко време.

Нашата поддръжка включва 24/7 мониторинг на сървърите, техническа помощ при проблеми, резервно копиране на данни и помощ при управлението на хостинг акаунта. Нашата цел е да осигурим максимална сигурност и удобство за нашите клиенти.

Да, вие можете да променяте вашия хостинг план по всяко време. Ние предлагаме гъвкави опции за надграждане или понижаване на плана в зависимост от текущите ви нужди и растежа на вашия уебсайт.

Ние прилагаме строги мерки за сигурност, включително физическа и мрежова сигурност, регулярни актуализации и пачове на софтуера, защита от DDoS атаки, както и криптиране на данни за защита от неоторизиран достъп.

Да, ние предлагаме гаранция за възстановяване на парите в рамките на определен период от време след покупката, за да можете да изпробвате нашите услуги без риск.

faq