triangle

Добре дошли в
NonHost

Ние в NonHost сме посветени на предоставянето на висококачествени хостинг решения, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. Нашата мисия е да осигурим надеждни, бързи и достъпни хостинг услуги.

Характеристики

Надеждност и
сигурност

Използваме най-съвременното оборудване и технологии, за да гарантираме висока производителност и непрекъсната работа на вашите уебсайтове.

Отлично
обслужване

Нашите експерти са на разположение 24/7, за да отговарят на въпросите ви и да осигурят бърза поддръжка при нужда свързана с хостинг и уеб сайтове.

Безопасност и
защита

Прилагаме строги мерки за сигурност, за да гарантираме защита на вашите данни и информация. Ежечасов мониторинг на системите за предодвратяване на проблеми.

triangle
circle
server

Нашият екип

Нашето ядро се състои от опитни IT специалисти, разработчици и поддръжка на клиенти. Всеки член на нашия екип е посветен на предоставянето на най-доброто обслужване и поддръжка.

В NonHost предлагаме интуитивен и удобен процес за регистрация и управление на домейни, като се стремим да осигурим перфектното име за вашия онлайн бранд.

Нашите хостинг решения в NonHost са проектирани да бъдат надеждни и бързи, предоставяйки оптимална производителност и сигурност за вашия уебсайт.

Нашите услуги
wave
server-bg line shape

Свържете се с нас

За повече информация относно нашите услуги или за да обсъдим вашите хостинг нужди, не се колебайте да се свържете с нас.

+359 89706 4520 Свържете се с нас
agent