shape

Регистрация на Домейн.

Открийте перфектния домейн за вашия бизнес или личен проект с NonHost.
Лесен за регистриране процес и конкурентни цени.

.COM за $16.99* .NET за $15.95*
shape
bg bg

Домейн разширения

Нашите домейн услуги предлагат лесен и бърз начин за регистрация, управление и подновяване на вашия домейн, съчетавайки надеждност и професионална поддръжка за стабилно онлайн присъствие.

.com

30% Отстъпка
$16.99/г
Вместо $23.99/г Вземи с отстъпка

.com

32% off
$4.58/yr
Instead of $12.98/yr Get offer

.com

32% off
$3.58/yr
Instead of $12.98/yr Get offer

.com

32% off
$0.50/yr
Instead of $12.98/yr Get offer

.com

32% off
$3.58/yr
Instead of $12.98/yr Get offer

.com

32% off
$0.50/yr
Instead of $12.98/yr Get offer

.com

32% off
$3.58/yr
Instead of $12.98/yr Get offer

.com

32% off
$0.50/yr
Instead of $12.98/yr Get offer

24/7 Поддръжка

Нашият екип от експерти е на разположение 24/7, за да отговаря на всички ваши въпроси и да помага при всякакви предизвикателства свързани с вашите домейни.

support team
shape shape

Защо да изберете нас?

Предлагаме широк спектър от възможности за домейни, висококачествена сигурност и изключителна поддръжка на клиенти, гарантиращи, че вашата онлайн идентичност е сигурна, надеждна и управляема с лекота.

man

Лесна Регистрация

Изберете своя уникален домейн от нашата широка гама от TLDs (Top-Level Domains), включително .com, .net, .org, .info, и много специализирани варианти. Нашият интуитивен процес на регистрация ви улеснява да заявите вашето онлайн пространство за минути.

Защита и Сигурност

За нас сигурността на клиентите е приоритет. Предлагаме разширени опции за защита на домейни, включително приватност на регистрацията и защита от фишинг атаки, за да гарантираме, че вашата онлайн идентичност е сигурна.

man
man

Пълно Управление на Домейн

След като регистрирате ваш домейн, вие получавате пълен контрол върху неговите настройки. От нашия потребителски интерфейс, можете лесно да управлявате DNS настройките, да прехвърляте домейни и да подновявате вашата регистрация.

Често Задавани Въпроси

В нашата секция с Често Задавани Въпроси за домейни, ще намерите детайлни отговори на въпросите, които най-често вълнуват нашите клиенти.

Регистрацията на домейн обикновено се извършва бързо и може да отнеме от няколко минути до няколко часа. Веднага щом завършите процеса на покупка и вашето плащане бъде обработено, домейнът се активира и става достъпен за управление през вашия контролен панел.

Да, можете да прехвърлите вашия домейн към нас. Процесът включва няколко стъпки, включително осигуряване на трансферния код от настоящия регистратор и следване на стъпките за прехвърляне в нашия контролен панел. Нашата клиентска поддръжка е на разположение, за да ви помогне през целия процес.

Предлагаме широк спектър от домейни, включително популярни TLDs като .com, .net, и .org, както и разнообразие от специализирани. Вижте нашия списък на наличните домейни, за да намерите идеалния за вас.

Да, можете да променяте DNS настройките на вашия домейн по всяко време през вашия контролен панел. Това включва промяна на адресите на сървърите на имена (name servers), добавяне или редактиране на записи като A, MX и CNAME записи.

Да, нашият уебсайт предлага инструменти за търсене на домейни, които ви помагат да откриете и изберете подходящо име за вашия сайт. Нашият екип също е на разположение да ви даде съвети и насоки относно най-добрите практики за избор на домейн име.

Да, предлагаме SSL сертификати, които може да добавите към вашия домейн, за да осигурите сигурна връзка и да подобрите доверието на вашите посетители. SSL сертификатите са критични за защита на потребителската информация и са важни за SEO класирането.

faq